Αδεδυ Απεργια - H Apergia Ths Adedy Sthn Kerkyra Video Photos Enhmerwsh Corfu Kerkyra News : Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τρίτη 24 σεπτεμβρίου προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου.

Αδεδυ Απεργια - H Apergia Ths Adedy Sthn Kerkyra Video Photos Enhmerwsh Corfu Kerkyra News : Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τρίτη 24 σεπτεμβρίου προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου.. Σε 24ωρη απεργία προχωρά η αδεδυ την πέμπτη 3 ιουνίου. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Εξαιρούνται της αυριανής απεργίας εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του υπ. Η απεργία σε όλο το δημόσιο θα. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο.

Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια απάντησαν σήμερα οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της νέα δημοκρατίας και του κ. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και ο κλάδος της αεροναυτιλίας, με την εεεκε (ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ελλάδος), την οσυπα (ομοσπονδία συλλόγων υπα) και την ενημαεκ (ενωση ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας εναέριας κυκλοφορίας) να προχωρούν και σε περαιτέρω. Μαζική συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια. Εξαιρούνται της αυριανής απεργίας εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του υπ. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό νομοσχέδιο.

Ct Tp9chlvkeym
Ct Tp9chlvkeym from www.tanea.gr
24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για αύριο 24 σεπτεμβρίου 2019 τα σωματεία της αδεδυ και παραλύει η χώρα από μετρό, οασα, λεωφορεία, ησαπ. Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης την πέμπτη, 3 ιουνίου 2021, αποφάσισε το γενικό συμβούλιο της αδεδυ στη χθεσινή συνεδρίασή του, αντιδρώντας στην ψήφιση του εργασιακού νομοσχεδίου. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και ο κλάδος της αεροναυτιλίας, με την εεεκε (ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ελλάδος), την οσυπα (ομοσπονδία συλλόγων υπα) και την ενημαεκ (ενωση ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας εναέριας κυκλοφορίας) να προχωρούν και σε περαιτέρω. Κατεπείγουσα αγωγή σχετικά με την αυριανή (16/6) 24ωρη απεργία στην αδεδυ κατέθεσε σήμερα η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως για τη διασφάλιση των πανελλαδικών εξετάσεων. Μαζική συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια. Το νομαρχιακό τμήμα αδεδυ νομού αργολίδας καλεί τους συναδέλφους των σωματείων του δημόσιου τομέα ενόψει της ψήφισης του. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό νομοσχέδιο. Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια απάντησαν σήμερα οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της νέα δημοκρατίας και του κ.

Αδεδυ ανωτατη διοικηση ενωσεων δημοσιων υπαλληλων οι απειλές και η «τρομοκρατία» στους εργαζόμενους, που δηλώνουν ότι θα απέχουν από τις εφορευτικές επιτροπές και τις εκλογές με ηλεκτρονική ψηφοφορία δεν θα περάσουν

Το νομαρχιακό τμήμα αδεδυ νομού αργολίδας καλεί τους συναδέλφους των σωματείων του δημόσιου τομέα ενόψει της ψήφισης του. 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για αύριο 24 σεπτεμβρίου 2019 τα σωματεία της αδεδυ και παραλύει η χώρα από μετρό, οασα, λεωφορεία, ησαπ. Χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απαίτησαν να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, τις συλλογικές. Δεν θα συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι του. Στις 11 στην πλατεία κλαυθμώνος. Εξαιρούνται από την απεργία όσοι εμπλέκονται στις πανελλαδικές | 15/06/2021 | ερτ Κατεπείγουσα αγωγή σχετικά με την αυριανή (16/6) 24ωρη απεργία στην αδεδυ κατέθεσε σήμερα η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως για τη διασφάλιση των πανελλαδικών εξετάσεων. Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία αδεδυ αύριο πέμπτη 6/5 απεργία μμμ χωρίς μετρό, τρόλεϊ και. Η ανακοίνωση της αδεδυ «η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των. Αδεδυ , απεργια , αργολιδα. Αργολικεσ ειδησεισ | 10:45:00 π.μ. Παραλύει το δημόσιο σήμερα από την 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η αδεδυ για τις 14 νοεμβρίου διαμαρτυρόμενη για τις εργασιακές σχέσεις και κατηγορώντας την κυβέρνηση για το ότι τα. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., με αφορμή δημοσιεύματα ότι δήθεν βγήκε παράνομη και καταχρηστική η αυριανή 24ωρη απεργία που προκήρυξε, με ανακοίνωση της σημειώνει τα εξής:

Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. Η αδεδυ ανακοίνωσε το απόγευμα της δευτέρας τη μετάθεση της ημερομηνίας διεξαγωγής της 24ωρης απεργίας κατά του αντεργατικού νομοσχεδίου χατζηδάκη. Στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και ο κλάδος της αεροναυτιλίας, με την εεεκε (ένωση ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας ελλάδος), την οσυπα (ομοσπονδία συλλόγων υπα) και την ενημαεκ (ενωση ηλεκτρονικών μηχανικών ασφαλείας εναέριας κυκλοφορίας) να προχωρούν και σε περαιτέρω. Εξαιρούνται της αυριανής απεργίας εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του υπ. Χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απαίτησαν να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, τις συλλογικές.

Kto3 Rzyib4pbm
Kto3 Rzyib4pbm from www.goodnet.gr
Κάλεσμα στην 24ωρη απεργία από την αδεδυ αργολίδας. Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία. Εξαιρούνται από την απεργία όσοι εμπλέκονται στις πανελλαδικές | 15/06/2021 | ερτ Δεν θα συμμετάσχουν οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι του. Παραλύει το δημόσιο σήμερα από την 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η αδεδυ για τις 14 νοεμβρίου διαμαρτυρόμενη για τις εργασιακές σχέσεις και κατηγορώντας την κυβέρνηση για το ότι τα. 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για αύριο 24 σεπτεμβρίου 2019 τα σωματεία της αδεδυ και παραλύει η χώρα από μετρό, οασα, λεωφορεία, ησαπ. | αδεδυ | απεργια | αργολιδα. Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει ως ημερομηνία την 3η ιουνίου, ωστόσο μετά την.

Η ανακοίνωση της αδεδυ «η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των.

Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία αδεδυ αύριο πέμπτη 6/5 απεργία μμμ χωρίς μετρό, τρόλεϊ και. Η απεργία σε όλο το δημόσιο θα. Η κυβέρνηση της νέας δημοκρατίας κι ο υπουργός εργασίας έδωσαν στη δημοσιότητα το αντεργατικό νομοσχέδιο για τα εργασιακά, που καταργεί και σαρώνει δικαιώματα και κατακτήσεις αιώνων των εργαζομένων. Στις 11 στην πλατεία κλαυθμώνος. Εξαιρούνται από την απεργία όσοι εμπλέκονται στις πανελλαδικές | 15/06/2021 | ερτ Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Η ανώτατη διοίκηση ενώσεων δημοσίων υπαλλήλων είχε αρχικά ορίσει ως ημερομηνία την 3η ιουνίου, ωστόσο μετά την. Αργολικεσ ειδησεισ | 10:45:00 π.μ. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τρίτη 24 σεπτεμβρίου προκήρυξε η εκτελεστική επιτροπή της αδεδυ, με κεντρικό αίτημα την απόσυρση του «αντεργατικού» αναπτυξιακού νομοσχεδίου. Χιλιάδες εργαζόμενοι και εργαζόμενες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, απαίτησαν να μην ψηφιστεί το νομοσχέδιο που καταργεί το 8ωρο, τις συλλογικές. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., με αφορμή δημοσιεύματα ότι δήθεν βγήκε παράνομη και καταχρηστική η αυριανή 24ωρη απεργία που προκήρυξε, με ανακοίνωση της σημειώνει τα εξής: Η ανακοίνωση της αδεδυ «η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους υπαλλήλους του υπουργείου παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των. Κάλεσμα στην 24ωρη απεργία από την αδεδυ αργολίδας.

Η απεργία σε όλο το δημόσιο θα. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό νομοσχέδιο. Αδεδυ , απεργια , αργολιδα. 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για αύριο 24 σεπτεμβρίου 2019 τα σωματεία της αδεδυ και παραλύει η χώρα από μετρό, οασα, λεωφορεία, ησαπ. | αδεδυ | απεργια | αργολιδα.

Adedy
Adedy from adedy.gr
Με τη μαζική τους συμμετοχή στην απεργία και στα συλλαλητήρια απάντησαν σήμερα οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στο αντεργατικό και αντιλαϊκό νομοσχέδιο της κυβέρνησης της νέα δημοκρατίας και του κ. 24ωρη απεργία στις 16 ιουνίου για το εργασιακό νομοσχέδιο. Η εκτελεστική επιτροπή της α.δ.ε.δ.υ., με αφορμή δημοσιεύματα ότι δήθεν βγήκε παράνομη και καταχρηστική η αυριανή 24ωρη απεργία που προκήρυξε, με ανακοίνωση της σημειώνει τα εξής: Το νομαρχιακό τμήμα αδεδυ νομού αργολίδας καλεί τους συναδέλφους των σωματείων του δημόσιου τομέα ενόψει της ψήφισης του. Εξαιρούνται της αυριανής απεργίας εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του υπ. 24ωρη απεργία έχουν κηρύξει για αύριο 24 σεπτεμβρίου 2019 τα σωματεία της αδεδυ και παραλύει η χώρα από μετρό, οασα, λεωφορεία, ησαπ. Nέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά σωματεία, με αφορμή το εργασιακό νομοσχέδιο. 24ωρη απεργία στο δημόσιο στις 6 μαΐου για την πρωτομαγιά.

Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία.

Και οι απεργιακές κινητοποιήσεις από την αδεδυ και τη γσεε και τα εργατικά κέντρα αθήνας, πειραιά.πηγή: Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! 24ωρη απεργία στο δημόσιο στις 6 μαΐου για την πρωτομαγιά. Στις 11 στην πλατεία κλαυθμώνος. Όπως σημειώνει η αδεδυ σε ανακοίνωσή της, το εν λόγω νομοσχέδιο, «μεταξύ άλλων, καταργεί το 8ωρο και τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας, ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση και φαλκιδεύει το δικαίωμα στην απεργία. Εξαιρούνται από την απεργία όσοι εμπλέκονται στις πανελλαδικές | 15/06/2021 | ερτ Εξαιρούνται της αυριανής απεργίας εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι του υπ. Η απεργία σε όλο το δημόσιο θα. Αδεδυ , απεργια , αργολιδα. Κατεπείγουσα αγωγή σχετικά με την αυριανή (16/6) 24ωρη απεργία στην αδεδυ κατέθεσε σήμερα η υπουργός παιδείας, νίκη κεραμέως για τη διασφάλιση των πανελλαδικών εξετάσεων. Την προκήρυξη 24ωρης πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας την πέμπτη 6 μαΐου για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς και συγκέντρωση στην πλατεία κλαυθμώνος στις 11:00 ανακοίνωσε η εκτελεστική επιτροπή της. Σε 24ωρη απεργία προχωρά η αδεδυ την πέμπτη 3 ιουνίου. Κάλεσμα στην 24ωρη απεργία από την αδεδυ αργολίδας.